Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Navigatie

Geen producten in winkelwagen.

Top 5 producten voor mannen in de zorg

Top 5 producten voor mannelijke zorgprofessionals
Persoonlijke uitrusting set stealth black

1. PERSOONLIJKE UITRUSTING SET STEALTH BLACK

De persoonlijke uitrusting set bestaat uit een scharenset stealth black, badge/id met jojo en een handige LED penlight. Ideaal voor zorgprofessionals die graag alles bij de hand hebben.

 
1915 watches model T

2. 1915 WATCHES MODEL T

Deze modieuze verpleegkunde horloges zijn handgemaakt van verantwoord eikenhout. De wijzerplaat is gemaakt van modern geborsteld aluminium en voorzien van een betrouwbaar Zwitsers uurwerk.

 
Oxypas Evan wit

3. OXYPAS EVAN WIT

De Oxypas Evan heeft een sportief en modieus design, beschermt je voet rondom en de veters zorgen ervoor dat de schoenen stevig zitten. De gecertificeerde antislipzool zorgt voor extra veiligheid.

 
Elite Bags jumble's blauw

4. ELITE BAGS JUMBLE'S BLAUW

Door het ontwerp en de grote capaciteit van deze praktische EHBO tas zijn alle benodigde materialen gemakkelijk te vervoeren om snel eerste hulp te verlenen op verschillende plaatsen en situaties.

 
Boekje grappige uitspraken uit de zorg deel 1 en 2

5. BOEKJE GRAPPIGE UITSPRAKEN UIT DE ZORG DEEL 1 EN 2

Deze boekjes met ruim 250 waargebeurde anekdotes bevatten lachwekkende spelfouten in dossiers, misverstanden en korte conversaties. Dit maakt het dagelijkse werk in de gezondheidszorg, naast inspanning en regelgevingen, plezierig en herkenbaar.

 
Op zoek naar iets anders dan hierboven beschreven staat? We hebben natuurlijk nog veel meer leuke producten. Wat dacht je van leuke hartslag sokken, een gepersonaliseerde mok of een handige organizer? Of weet je niet wat je qua cadeau moet geven aan die mannelijke collega? Kies dan voor de NursesDNA cadeaubon. Alles is mogelijk!