Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Navigatie

Geen producten in winkelwagen.

Top 5 producten voor mannen in de zorg

Top 5 producten voor mannelijke zorgprofessionals
Persoonlijke uitrusting set stealth black

1. PERSOONLIJKE UITRUSTING SET STEALTH BLACK

De persoonlijke uitrusting set stealth black bestaat uit een scharenset stealth black, badge/id met jojo en een handige LED penlight. Ideaal voor zorgprofessionals die graag alles bij de hand hebben.

 
Knip horloge NOC450 zwart

2. KARABIJNHAAK HORLOGE ZWART

Dit horloge is gemakkelijk te bevestigen door de karabijnhaak. Door de duidelijke wijzerplaat met grote cijfers is de tijd goed af te lezen. Ook tijdens nachtdiensten vanwege de glow-in-the-dark-wijzers.

 
Sokken zwart beautiful day

3. SOKKEN ZWART BEAUTIFUL DAY

Deze zwarte sokken zijn voorzien van een leuke opdruk: "It's a beautiful day to save lives". De sokken zijn one-size-fits-all en een perfect cadeau voor elke gelegenheid.

 
Persoonlijke uitrusting set zilver zwart

4. PERSOONLIJKE UITRUSTING SET ZILVER ZWART

De persoonlijke uitrusting set zilver zwart bestaat uit een penlight, verpleegkunde horloge, badge/id jojo, id houder en een pennenhouder. Handige items voor iedere zorgprofessional en daarom erg geschikt om te geven als cadeau.

 
Elite Bags jumble's grijs

5. ELITE BAGS JUMBLE'S GRIJS

Door het ontwerp en de grote capaciteit van deze praktische EHBO tas zijn alle benodigde materialen gemakkelijk te vervoeren om snel eerste hulp te verlenen op verschillende plaatsen en situaties.

Op zoek naar iets anders dan hierboven beschreven staat? We hebben natuurlijk nog veel meer leuke producten. Wat dacht je van leuke hartslag sokken, een gepersonaliseerde mok of een handige organizer? Of weet je niet wat je qua cadeau moet geven aan die mannelijke collega? Kies dan voor de NursesDNA cadeaubon. Alles is mogelijk!