Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Navigatie

Geen producten in winkelwagen.

(bijlage kleding en lifestyle van de ziekenhuiskrant)

Verpleegkundige maakt online shoppen mogelijk voor collega’s.

Een webwinkel vol nuttige en tegelijkertijd leuke gebruiksvoorwerpen voor verzorgenden en verpleegkundigen. Dat is www.nursesdna.nl. De website is begin 2007 live gegaan en opgezet om te voorzien in de behoefte van verplegend en verzorgend personeel om er op het werk ondanks een uniform leuk uit te zien. Leuke klompen, mooie stethoscopen en trendy verpleegstershorloges - die al langer in schwung waren onder de doelgroep - zijn met een klik in huis te halen.

De oprichtster van de webshop werkte zelf jaren als verpleegkundige. “Uit ervaring weet ik dat verpleegkundigen en verzorgenden er behoefte aan hebben om er op het werk ook leuk uit te zien en zich tussen al dat ‘wits’ te onderscheiden. Het is in mijn ogen ook een manier om te laten zien dat je trots bent op je vak. Omdat ik het zelf moeilijk vond leuke spullen te vinden die óók nog eens bestand zijn tegen intensief gebruik, besloot ik deze website te starten. Veel producten komen uit het buitenland en zijn origineel. Het zijn allemaal producten waar ik 100 procent achtersta.“

Een belangrijk product van ons zijn de medische klompen. Veel van onze klompen hebben leuke patronen en vrolijke kleurtjes die de werkvloer nog gezelliger maken. Ze zijn ontwikkeld door- en voor verpleegkundigen en verzorgenden. Daarom voldoen zij aan alle specifieke eisen. Want wie begrijpt nu beter dat de vele kilometers die per dienst afgelegd worden zo prettig mogelijk aan de voeten en rug moeten aanvoelen?

De klompen hebben een goede pasvorm, de flexibele zolen zijn ondersteunend en geluidloos, het leer is soepel en sterk en gemakkelijk schoon te houden. En natuurlijk hebben de klompen een leuke print! Een aantal merken zijn een Nederlands product en handgemaakt. Dus heel maatschappelijk verantwoord.

Het is heel leuk om contact te hebben met onze klanten. Die zijn zo enthousiast en dragen heel regelmatig super goede ideeën aan, bijvoorbeeld via de NursesDNA Facebook pagina. Vele producten zijn op verzoek van klanten ontwikkeld of ingekocht en daadwerkelijk aan het assortiment toegevoegd.  Daarnaast is het heel leuk om te groeien met het bedrijf; we willen de leukste producten aanbieden met de allerbeste service. Daar werken we hard aan en dat is echt een fantastische uitdaging!”