Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Navigatie

Geen producten in winkelwagen.

Graveren en bedrukken van producten

Personaliseer je producten

Laat je producten graveren of bedrukken met je initialen, naam of bedrijfsnaam en maak ze extra persoonlijk. Ook kan je je producten gewoon uitlenen zonder bang te zijn dat je ze niet meer terugkrijgt. Natuurlijk ook ontzettend leuk om een jojo, stuwband, mok of stethoscoop met naam cadeau te geven!

Door ons grote aanbod producten maken we gebruik van twee methodes om de beste kwaliteit te waarborgen. Voor producten met een metalen oppervlak (penlights, stethoscopen, scharen) gebruiken we onze fiber laser graveermachine om haarscherp te graveren. Voor andere producten (stuwbanden, plastic items) maken we gebruik van onze printer. Deze bedrukt de producten met speciale inkt waardoor de bedrukking van hoge kwaliteit is en je er lang plezier van zult hebben. Zowel de graveermachine als printer hebben we in-house waardoor producten voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden kunnen worden en geen vertraging oplopenBij producten die geschikt zijn voor bedrukking of gravering staat een veld op de productpagina waar je de tekst in kunt vullen. Indien je hier voor kiest worden de extra kosten automatisch toegevoegd aan de productprijs. 

Bij bestellingen van minimaal 50 stuks kunnen we ook een bedrijfslogo of andere afbeelding graveren of bedrukken. Bij interesse kun je contact opnemen en geheel vrijblijvend een prijsopgaaf opvragen.

Let op de juiste spelling. Wij controleren de opgegeven tekst niet op spelfouten. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.