Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Navigatie

Geen producten in winkelwagen.

Dag van de verpleging

Dag van de Verpleging: bedankt voor jullie inzet!

Woensdag 12 mei 2021 is de Dag van de Verpleging, dé dag om al het zorgpersoneel in het zonnetje te zetten.

Particulier bestellen voor uzelf of uw collega('s)
Wilt u uzelf of een collega in het zonnetje zetten op de Dag van de verpleging 2021? Kies dan voor een cadeautje uit ons grote assortiment. Unieke cadeaus, speciaal voor zorgpersoneel, die zowel leuk als handig zijn op werkgebied. Raak bijvoorbeeld nooit meer uw mok kwijt door uw naam erop te laten drukken, kies voor een handige scharenset met naam gravure zodat deze na het uitlenen ook bij u terugkomt of verras die leuke collega eens met een paar grappige sokken en lieve kaart!

Zakelijke bestellingen: verras uw personeel met een cadeautje als blijk van waardering.
Natuurlijk kunt u dan gaan voor een standaard cadeau zoals een flesje wijn, reep chocolade of een setje met douchegel. Maar het is natuurlijk veel leuker om een cadeautje te geven waar ze echt iets aan hebben en wat bijdraagt aan het werkplezier. Onze producten zijn speciaal geselecteerd voor medische zorgprofessionals en zijn daarom uitstekend geschikt als cadeau voor feestdagen zoals de dag van de verpleging. 

Door onze voorraad kunnen wij grote aantallen vaak op korte termijn leveren. Ook loopt de bestelling geen vertraging op wanneer u kiest voor de optie personaliseren vanwege onze in-house lasergravure en bedrukking. Dit biedt veel mogelijkheden waaronder het graveren of bedrukken van een logo, bedrijfsnaam, slogan, bedankje of naam. Wilt u liever een cadeausetje maken? Ook dat is mogelijk. We kunnen, afhankelijk van uw wensen, een mooi set maken voor iedere gelegenheid. Kies bijvoorbeeld voor een mooie wenskaart met 'dankjewel', 'jij bent een topper' of 'a very big thank you for you' om uw waardering nog meer te laten blijken. 

We kunnen de producten aanbieden op locatie of direct versturen naar uw personeel zodat de afhandeling hiervan niet door u gedaan hoeft te worden. Neem contact op voor alle mogelijkheden. We denken graag met u mee om uw wensen en mogelijkheden te bespreken en bieden u graag een vrijblijvende offerte aan.